Base Selfie munkavédelmi cipő S3

Felsőrész: Vízálló bőr
Bélés: SmellStop szagsemlegesítő és antibakteriális
Középtalp: Fémmentes
Kapli: Aluminíum
Talp: Fáradtsággátló AirTech eltávolítva

36400 Ft

Rendelje meg MOST... Akár 3 napon belül Önnél van... 30 nap pénzvisszafizetési gararncia... Ingyenes kiszállítással is... Kuponkedvezmények...

Base Selfie munkavédelmi cipő S3

SKU FF SC-43 Kategória

Leírás

Ha minőségi, kényelmes és tartós lábbeliket keres, akkor a BASE munkavédelmi lábbelijeire van szüksége. Az olasz design garantálja a jó megjelenést és a maximális kényelmet. Cipőik tervezésekor kiemelt figyelmet fordítanak azok tartósságára is. A legújabb technológiákat nem csak alkalmazzák cipőikben, de sok esetben ők járnak vele az élen, ők azok akik mutatják az utat sok más cipőgyártónak.

Lábbeli felső része vízálló bőrből készült. Ennél fogva a cipő egésze nem az, hosszabb ideig tartó vizes környezetben történő munkára nem alkalmas. Vízállósága nagy mértékben függ a cipő hsználati módjától, általános állapotától és ápoltságától.

Munkavédelmi cipőben aluminíum orrmerevítő van. Ez a >200 J energiájú zuhanó tárgyaktól megvédi a lábfejet. Antisztatikus tulajdonsággal rendelkezik. Az antisztatikus munkavédelmi cipők lecsökkentik az elektromos töltések felhalmozódását, ezzel védve a dolgozót. Első sorban gyúlékony és robbanásveszély anyagok környezetében jelent ez magas kockázatot. Ezek a cipők nem nyújtanak teljes védelmet áramütéssel szemben, mivel a munkavédelmi cipő talpa és a föld között nyújt áram elleni védelmet.

A cipő talpánál a sarok részénél egy energia elnyelő talpbetét található, ami lehetővé teszi, a rá nehezedő súlyt, így kímélve a sarokra jutó terhelést. Dinamikus és pontszerű eloszlást tesz lehetővé. AKompozit talpátszúrás elleni védelemmel rendelkezik, ami kiemeli versenytársai közül. Ez a súlyát csökkenti és a hajlékonyságát növeli egyszerre. Kompozit műanyag könnyebb acél társánál, a rossz hővezetésének köszönhetően télen sokkal lassabban hűl át a lábbeli. A hegyes tárgyak így a munkavédelmi cipőn keresztül nem sérti meg a talpat. Olajokat jól bírja, anyagának és mintázatának köszönhetően csúszásmentes. A talp az olajok és üzemanyagok károsító hatásának ellenáll.

További információk

Cipőméret

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Base Selfie munkavédelmi cipő S3” értékelése elsőként

Ajánlatunk vállalkozásának...

MUNKAVÉDELMI WEBÁRUHÁZ 1-9 fős KISVÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE

All Rights Reserved © 2022

Webáruházunk átalakítás alatt!

Jelenleg az árusítás szünetel, szíves megértésüket kérjük…