Akció!

Peak view védősisak átlátszó

5 490 Ft 4 990 Ft

Debrecen területén és kiemelt partnereinknek Ingyenes kiszállítással!

A munkavállalók nagy kedvence! Perifériás látást biztosít azokon a területeken, ahol nem csak lefelé és szemmagasságban kell megfigyelni a munkaterületet.

Portwest Peak view védősisak exkluzív dizájn és szabadalmazott modell.

Átlátszó sisakhéj, könnyítve a felfelé- és oldalra nézést: lehetővé teszi a fejmozgás nélküli felfelé látást viselőjének.

Ezek az átlátszó munkavédelmi sisakok maximális perifériás látást biztosítanak a hagyományos védősisakokkal szemben. Lehetővé teszik a fejmozgás nélküli felfelé látást a viselőjüknek. Elég csak felpillantani egy – egy veszélyesebb munkafolyamat során nem kell a fejet is mozgatni, hogy kilásson a munkavédelmi sisak mögül.

 

 

Cikkszám: 3M-545-2-2-2 Kategória:

A fej sérülésének megakadályozása a munkavédelmi intézkedések egyik legfontosabb területe. Munkavédelmi sisak viselésével nagyon sok olyan munkahelyi baleset és sérülés kerülhető el, amely akár súlyos sérülésekkel járhat. A munkavédelmi sisakokra vonatkozó legáltalánosabb szabvány az EN 397 szabvány, mely tartalmazza az ipari védősisakokra (mint pl. az OPUS, a JAR, az OCEANIC, és a PELTOR) vonatkozó alap és kiegészítő követelményeket, illetve ezek jelölését, ezen kívül még a tájékoztatóban kötelezően feltüntetendő információkat is.

Az alapkövetelményekbe tartozik a fej beütésének veszélye elleni védekezés, az ütéselnyelés, amelynek során a zuhanó, eső tárgyak által a fejre okozott erőhatás nem lehet nagyobb, mint az 5 kN értéket, továbbá az áthatolás elleni védelem. Ha a védősisak megfelel ezeknek a követelményeknek, akkor ezt a gyártó a CE jel, illetve a vonatkozó EN 397 szabvány számának feltüntetésével jelöli. E mellett még meg kell jelölni a gyártó nevét vagy azonosító jelét, a munkavédelmi sisak típusát, a mérettartományát (53-61) centiméterben és a munkavédelmi sisak gyártásának évét és negyedévét. Ez az időpont azért kell, mert a munkavédelmi sisak élettartama korlátozott és több tényező is hathat rá (hideg, meleg, a használat gyakorisága stb), Az idővel a termék polietilén alapanyaga elöregedik, elveszti azokat a fontos tulajdonságait, melyek biztosítják a munkavédelmi sisak képességeit és biztonságos használatát. A gyártástól számított előrelátható élettartam rendeltetésszerű használat és tárolás mellett 3-5 év.

További információk

Szín

Kék, Piros, Sárga

Z

Komplex Biztonság

Tűzvédelmi Munkavédelmi Szolgáltatás Kisvállalkozásoknak

Wishlist 0
Continue Shopping